Seetec P173-9HSD Pro Broadcast LCD Rack monitor (SDI, HDMI)

17,3-tolline monitor on mõnus võttepaiga keskpunkt. Monitori saab toita V-mount akuga või võrgutoitelt. Videopilti saab edastada nii kaabli kaudu kui ka juhtmevabalt. Sisendid: 3G/HD/SD-SDI, HDMI, YPbPr, Audio, Video, DVI 4K HDMI Input/Output 3840 x 2160p 4096 x 2160P

K&F Concept 95mm VND hallfilter (1-9 stops)

  95mm keermega hallfilter, mis võimaldab valgust takistada 1-9 stopi võrra. 77mm filtrit saab keerata ka väiksema diameetriga objektiivide ette kasutatades step up rõngaid. Küsi julgelt nõu.

X-Rite ColorChecker Passport Photo (värvikaart)

Abivahend värvide korrigeerimiseks järeltöötluses. Värvikaarti on võimalik kasutada nii foto, kui ka videoprojekte tehes. Komplekti kuulub ka tarkvara ja õhuke plastikust ümbris värvikaardi mugavaks kaasaskandmiseks.

Tamron 28-200mm F2.8-5.6 Di III RXD (Sony E-mount)

 

Tamroni 28–200 mm f2,8–5,6 Di III RXD pakub ainulaadset segu kõik-ühes suumivahemikust ja kiirest disainist. ava suumi laias otsas koos selle klanitud ja kaasaskantava kujundusega. Suure teravuse ja selguse säilitamiseks kogu suumivahemikus kasutatakse rida spetsialiseeritud elemente. Optilise disaini jaoks on RXD samm-mootor, mis võimaldab kiiret ja peaaegu vaikset autofookuse jõudlust, mis sobib fotode ja videotega, täistööajaga käsitsi teravustamise alistamise ja minimaalse fookuskaugusega 7,5 “. Selle objektiivi kasutamiseks karmis kliimas sobib see kaitseb ka niiskuskindlat konstruktsiooni koos fluoriga kaetud esiosaga, et kaitsta sõrmejälgede ja määrdumiste eest.

Easyrig 2.5

  Süsteemil on ergonoomiline disain, mis vähendab staatilist koormust kaela- ja õlalihastele ning kannab selle üle puusadele. Tugisüsteemi kasutades saate filmida õlgade, puusade ja põlvede tasemel. Kangas ja polster on valmistatud hingavast materjalist, et suurendada mugavust.

Sachtler Flowtech Ace XL FT MS (1017MS) videostatiiv

Sachtleri süsinikfiibrist Flowtech tehnoloogial põhinev professionaalne videostatiiv on loodud filmimiseks nii sise- kui ka välitingimustes. Flowtech statiivid on väga operatiivsed ülesse seadistada ning kokku panna. Statiiv kaalub 5,30 kg, maksimaalne kõrgus 1,73 cm. Sachtler Fluid Head videopea on loodud 75mm kausskinnitusele. 8-Astmeline vastukaalu modifikatsioon kompenseerib erinevate kaamerate raskust (kuni 8kg).  

NEEWER 360 nutitelefoni hoidja (metallist) (kopeeri)

Lukustusnupuga kinnitatud telefoniklamber on tänu vedrumehhanismile vahemikus 66 kuni 96 mm lai ja ühildub nutitelefonidega selfide, otseülekannete, videokõnede, suumikoosolekute ja vlogimise jaoks.

NEEWER 360 nutitelefoni hoidja (metallist)

Lukustusnupuga kinnitatud telefoniklamber on tänu vedrumehhanismile vahemikus 66 kuni 96 mm lai ja ühildub nutitelefonidega selfide, otseülekannete, videokõnede, suumikoosolekute ja vlogimise jaoks.

Neewer BH40B Vlog LED-valgusti

  Mudelil BH40B on kaks LED-valgustit, mis on paigaldatud painduvatele vartele, nii et saate tulesid vabalt oma vajaduste järgi paigutada. Süsteemi otsas on ekraaniga juhtpaneel ja suur nupp valguse lihtsals reguleerimiseks. Valgust saab muuta eraldi või koos. Kaasas on reguleeritav statiiv ja nutitelefoni hoidik, et toetada mugavalt 2,5–3,7" laiuseid seadmeid. BH40B saab toidet kaasasoleva vooluadapteri kaudu. Sobib ideaalselt videopodcastide, portreefotoks kui ka tootefoto valgustamiseks. Valgusti süsteemil on telefonikinnituse adapter.

Neewer Pro 4-suunaline makropea

  Makrofotograafia jaoks loodud 4-suunaline makropea võimaldab teil teha täpseid liigutusi, et objektile fokusseerida. Kaks siini võimaldavad liikuda paremale, vasakule, edasi ja tagasi ning seadme lukustusnupud tagavad kindla positsiooni.

Neewer TL96 RGB valgusti

  RGB värvidega on Neewer TL96 RGB magnetilise käeshoitava valguspulk - Taaslaetava akuga pisikest valgustit saab aktsentvalguse või varjude avamiseks käes hoida või peita. Valgusti temperatuurivahemik on 2500–8500K ja CRI on 97+. Valgusel on 20 eriefekti ja sellel on ka RGB-režiim, mis annab kasutajale juurdepääsu sõna otseses mõttes miljonitele värvidele.